www.tonhai.roPlasă de ţânţari Brasov

Plasă de ţânţari cu ramă fixă

Aceste plase se pot executa din ramă PVC sau aluminiu din diferite profile.

Plasele de ţânţari cu ramă fixă sunt simple, eficiente şi extrem de avantajoase, fără întreţinere din partea beneficiarului. Sunt executate din profile extrudate, iar plasa având o calitate superioară fiind întărită cu fibră de sticlă, astfel şi pe timp de iarnă nu se rupe nici la temperaturi extrem de joase.

Sunt posibilităţi de montare, cu şurub prins pe fereastră sau clips special prins pe rama ferestrei cu posibilitatea demontării uşoare.

Culoarea ramelor la plasele de ţânţari din aluminiu, standard sunt albe, dar se pot vopsii la orice culoare. Culoarea plaselor poate fi negru sau gri deschis.


          

Plasele de ţânţari mobile - Rolo 1 şi Rolo 2 - cu casetă şi ramă din aluminiu sunt extrem de practice datorită mobilităţii. Este foarte uşoară deschiderea respectiv închiderea lor, fiind ajutate de mecanismul cu arc incorporat în caseta plasei. Sunt executate din profile extrudate din aluminiu, cu durabilitate ridicată în timp şi plasa având o calitate superioară fiind întărită cu fibră de sticlă.

<< Înapoi la produse


Copyright 2007 S.C. Tonhai Prod. S.R.L.
Realizat de WD Webdesign